Hoppa till innehåll

KOSTTILLSKOTT

Tillför näring för både ditt inre och yttre med kosttillskott. Detta är en hållbar och långsiktig investering i ditt välmående. Hos Skönhetssalongen hittar du följande serier med tillskott: Wissla of Sweden och Fitline. Läs mer om dem här.

Välj det kosttillskott som du är intresserad av att veta mer om

WISSLA OF SWEDEN®

VEGAN · PLASTFRI · SVENSKTILLVERKAD
Wisslas mål är att erbjuda de bästa produkterna som går att få i harmoni med naturen och miljön. De satsar därför på att vara ett 100% plastfritt företag.
 
Historia
Efter många år som balettdansös fick Sheila Sing (Grundare) problem med sina leder. Det var konstant ledvärk som inte gav med sig. Efter ett tips så provade Sheila MSM, något som då mest var ett kosttillskott för hud, hår och naglar. För Sheila var det en revolution och i takt med att värken i Sheilas leder försvann så ökade Sheilas intresse för kosttillskott.
Till slut startade Sheila en webshop med kosttillskott och vitaminer där Sheila endast tillhandahöll de varumärken och produkter som hon verkligen tyckte var av bästa kvalitet. Bra råvaror till ett bra pris. Welloteket som e-butiken döptes till fick en flygande start men Sheila var ändå inte nöjd.
Dels kände hon att man kunde göra ännu bättre produkter, dels att miljöfokuset saknades. Visst, alla pratar om ekologiskt men sen stoppar man produkterna i plastförpackningar, inslagna i plast som skyddas av plast i en stor kartong. Detta kunde göras bättre!
Welloteket såldes och Sheila satsade på att utveckla bättre produkter.
 
Det blev startskottet för vad som nu är Wissla of Sweden.
 
Visionen är – miljö och hälsa hand i hand
 
Sheilas vision var bättre produkter i bättre förpackningar. Wissla satte därför upp tre kriterier för deras ingredienser.
 
Bättre biotillgänglighet:
Biotillgänglighet handlar om i vilken utsträckning du tar upp kosttillskottetet i kroppen i stället för att det bara passerar förbi.
Det här är något som är väldigt förbisett och som många inte tänker på. Det är viktigt att kroppen kan ta upp vitaminerna och mineralerna. Annars uteblir effekten.
 
Alltid veganskt:
För mindre påverkan på djurliv och för att produkterna ska passa alla.
 
Premium ingredienser:
Det vi äter är så viktigt för vår hälsa att det vi stoppar i oss måste vara högsta kvalitet. Bara från erkända och certifierade leverantörer.
 
Utöver detta så är målet också att det alltid ska vara plastfria förpackningar:
En plastfri revolution är på gång både för miljön och hälsans skull. Många känner till plastens negativa konsekvenser för miljön. Plast hamnar ibland i naturen men även plast som lämnas till återvinning är svår att återvinna.

FITLINE®

Fitline® kosttillskott hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.
Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.
Hur produkterna kan hjälpa dig
Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av våra forskare ger näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.