Hoppa till innehåll

Ditt bästa välmående

Tillför näring för både ditt inre och yttre med näringstillskott. Detta är en hållbar och långsiktig investering i ditt välmående. Hos Skönhetssalongen hittar du  Fitline som hjälper dig till ditt bästa välmående. Läs om min resa och hur FitLine hjälpt mig till ett bättre mående >> Välkommen till @fitline_norrtalje på Instagram >>  och följ gärna #dittbästavälmående för tips och inspiration.

FITLINE®

Fitline® kosttillskott hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.
Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.
Hur produkterna kan hjälpa dig
Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av våra forskare ger näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.

Min resa till välmående med FitLine

När allt ”startar i magen”, vad kan då vara bättre än ett kosttillskott som är optimalt balanserat för läkning/balans i mage o tarm?

Med endast två påsar, en på morgonen och en på kvällen, där morgondrinken motsvarar 1,5kg frukt och grönt, kvällsdrinken innehåller mineraler som ”städar” upp i mage och tarm och ser till att vi inte blir försurade i kroppen, kan det bli enklare?

Vad har då FitLine gjort för mig så jag blev helt kär i dessa produkter?

Jag har slutat med huvudvärkstabletter. Detta efter dagligt intag sedan jan -01 och dessutom nästan halverat min dos ”depp-medicin” Sertralin som jag tagit sedan mars -06. Dessutom har jag tagit bort insomningstabletter som jag haft sedan mars -06, även min pollenallergi har blivit bättre.

Vad var det då som hände 2001 och 2006?

Jo i januari -01 började jag få huvudvärk som bara eskalerade och ingenting hjälpte möjligen lindrade något men den försvann inte så jag uppsöker läkare varpå de misstänker hjärntumör varpå jag blir inlagd på Uppsala Akademiska i en vecka men man kan inte lokalisera någon hjärntumör så jag får komma hem, men huvudvärken fortsatte och jag tog nog minst 6 olika värktabletter/dag för att lindra så gott det gick, försökte med massage och akupunktur men ingenting tog bort värken utan bara lindrade lite.
Jag fick även hjärtklappning och skakningar i händerna och vallningar så trodde ju att det var klimakteriet ….vilket det inte var. Således blev det många läkarbesök, men ingen förstod vad som var fel.
Mars -06 så hamnade jag i en riktigt svår depression men då fick jag hjälp med Sertralin ”depp-medicin”. Dessutom fick jag insomningstabletter eftersom jag hade väldiga problem att sova. Jag gick även på samtal, där tyckte man att jag jobbade för mycket så det var nog problemet.

skönhetssalongen Christine

Vändpunkten för min hälsa

Mars -11 fick jag uppsöka läkare då jag fått andra problem och då blev det lite noggrannare undersökningar. Till slut upptäcks att jag har haft en hormonell cancer i drygt 10 år och de problem/symptom jag haft sen -01 är biverkningar. I juli -11 opereras jag första gången och sedan behövde jag en operation till i sept -12 pga metastaser. Men eftersom jag haft detta så många år och med alldeles för högt påslag av Adrenalin och Noradrenalin så kunde jag ändå inte ta bort någon medicinering jag kunde minska men absolut inte sluta. Detta blev något av vardag för mig.

Februari 2021 blev jag introducerad för FitLine men var inte konsekvent under hela året så jag märkte såklart ingen förbättring. Jag räknade inte med att kunna bli av med huvudvärken eller sänka min ”depp” medicin utan bara allmänt bli piggare och friskare generellt. Jag har tidigare testat både Forever Livings aloe juicer samt Zinzinos kapslar och även Noni juice utan några som helst skillnader i välmående. I januari -22 efter två omgångar Covid började jag använda dubbel dos morgon o kväll i några månader”… Det gjorde jag och efter ca 3-4 månader så märkte jag vilken energi och ork jag fick. Dagen före midsommar står jag på affären och ska betala min mat och kommer på att, ”ja just det lite huvudvärkstabletter oxå”. Men så började huvudet och arbeta 😉 jag kommer då på att jag har inte tagit några tabletter på ca två-tre veckor. Jag har mao inte vaknat med huvudvärk, wow!

Skum känsla men så underbart att leva utan huvudvärk, som ni förstår kommer jag aldrig att sluta med denna ”Dunder Honung”.

Friska Välmående
Kramar
Christine