Hoppa till innehåll

GDPR och hantering av personuppgifter

Skönhetssalongen följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen.

Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver nedan.

Köp av tjänster

När du bokar in ett besök hos mig via BokaDirekt lagras dina uppgifter hos BokaDirekt för att sedan skickas till mig via min e-post.  Lämnar du referens sparas den information du lämnar (förnamn) hos BokaDirekt.

Vid kontakt via e-post

När du kontaktar oss via e-post sparas mailadress hos de uppgifter du uppgett i e-postmeddelandet. De uppgifterna fyller du själv i och skulle du önska att vi raderar dessa och ditt e-postmeddelande så gör meddelar du oss om detta.

Hemsidan

Vi delar referensutlåtande med förnamn från Bokadirekt. De sparas tills vi ersätter dem med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

Flodesk – prenumeration på inspirationsmail

När du registrerar dig för vårt inspirationsmail så sparar vi namn och mailadress hos mailleverantör Flodesk. Du erhåller därifrån utskick av inspirationsmail, erbjudanden och kampanjer.

De uppgifterna fyller du själv i via ett formulär, därmed samtycker du till utskicken. Du kan när du vill avsluta utskicken från oss, med ett klick.

Sammanfattning

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och delar eller säljer dem inte vidare till någon tredjepart. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Detta gör du enklast genom att kontakta oss på christine@skonhetssalongen.info

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna dina klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.