Hoppa till innehåll

HUDVÅRDSPRODUKTER

HUDVÅRDS-PRODUKTER

När du får en behandling hos mig på Skönhetssalongen använder jag väl utvalda hudvårdsprodukter av högsta kvalitet. Då vet du att du kan lita på bästa möjliga resultat. Här kan du läsa om alla produkterna och om mina populära presentkort. Dessa är en fin gåva till någon du bryr dig om. 

Vill du läsa mer om din favorit produkt? Välj bland nedan hudvårdsprodukter.

SKINBETTER SCIENCE®

Skinbetter science® är en klinisk hudvårdsserie som sätter en helt ny standard inom professionell hudvård. Fokus är kliniska, säkra resultat och patienternas upplevelse samtidigt som de genom banbrytande tekniker levererar vetenskapligt avancerade formulas i sin produktserie. Alla produkter har dokumenterade kliniska studier med före/efter bilder.

hudvårdsprodukter logo

PRIORI ADAPTIVE SKINCARE®

Ledande inom adaptiv hudvård, Priori Adaptive Skincare® ger dig de senaste fördelarna inom hudvård genom effektiva och enkla hudvårdsprodukter, som anpassar sig till dina personliga behov så att du kan uppnå din mest strålande hud hela dagen, varje dag. Med adaptiv hudvård kan varje individ få personliga resultat. Kraftfulla ingredienser kombineras i egna komplex som ger din hud exakt vad den behöver, när den behöver det.
Personlig hudvård med produkter som anpassar sig till DIN hud, inte tvärtom! Alla Priori’s produkter är framtagna för att kunna ”läsa- och koda av ” hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Enkla, effektiva hudvårdsprodukter med kliniskt bevisade & synliga resultat! Ett brett sortiment och urval av produkter för alla hudtyper och hudtillstånd, män och kvinnor.
hudvårdsprodukter logo

LOVA SKIN®

Instant Foot Peeling är en professionell fotbehandling som omedelbart tar bort torr och hård hud på fötterna och ger synliga resultat på mindre än 2 minuter.
 
VERKLIGA RESULTAT:
• Tar bort torr och hård hud på bara en minut från den första applikationen
• Tar bort grov hud under och runt fötterna
• Motverkar förhårdnader och hudsprickor på fötterna.
• Återfuktar och skyddar
• Gör huden mjukare och slätare
• Håller fötter sunda och friska
• Tips! Kan också användas på armbågar, knän och händer

MR & MRS TANNIE®

MR & MRS TANNIE® erbjuder de ultimata brun-utan-sol produkterna för hemmaanvändning, alltid med en professionell finish. Passar alla – oavsett om du letar efter en lätt solkysst glow eller en djup solbränna. Våra produkter är enkla att applicera, torkar snabbt och ger mycket fukt. Eftersom vi älskar vår planet är produkterna cruelty free, 100% vegan och tillverkade i Sverige.
POOLSIDE READY MED MR & MRS TANNIE!

BAREMINERALS®

BAREMINERALS® startade en skönhetsrevolution när de lanserade sin bästsäljande minerafoundation 1995. Sedan dess har de fortsatt att skapa rena produkter som aldrig kompromissar med resultatet. Deras good-for-skin formulas ger huden näring med botaniska extrakt och naturliga mineraler.
THE POWER OF GOOD
Rena mineraler är hjärtat och själen i alla produkter, och deras löfte är att hålla potentiellt tvivelaktiga ingredienser borta från din hud och från miljön. Good for everyone, good for the world. Detta är THE POWER OF GOOD.
hudvårdsprodukter logo

AMELIE SOIE-BEAUTY ESSENTIALS®

Amelie Soie-Beauty Essentials® är framtagna av auktoriserade hudterapeuter. För att förenkla din skönhetsrutin så att du kan bli den bästa versionen av dig själv. Amelie Soie står för noga utvalda material, hög kvalité och gedigen kunskap.
En bra daglig rutin är det som verkligen gör skillnad för din hud. Vi har därför utvecklat en exklusiv produktserie som kombinerar de klassiska salongsmetoderna för rengöring, cirkulation och uppstramning med innovativa verktyg för hemmabruk så att du kan få bästa hudhälsa.
 
Soie betyder siden på franska.
– Farmor åkte vid ett tillfälle till USA och kom hem med ett örngott gjort av äkta mullberrysiden. Det skulle hon sova på för att den omsorgsfullt lagda frisyren skulle hålla längre men också för att det även förbättrade huden och minskade sovrynkorna.
När jag i 20 års åldern kom in på hudterapeututbildningen fick jag farmors mulberrysidenörngott. Lite slitet ja, men fortfarande mjukt och ljuvligt att använda.
– Jag använde det i nästan 15 år, tills det fullständigt föll isär, skrattar Therése (grundare av Amelie Soie).
 
Amelie Soie kombinerar inspiration och kunskaper från en äldre generation med nytänkande och insikt om vad moderna kvinnor och män behöver. Produkterna är av hög kvalitet med en lyxig känsla, medvetet formgivna för att kunna ligga framme i ett vackert badrum. Produkterna från Amelie Soie underlättar dina skönhetsrutiner så att du kan bli den bästa versionen av dig själv.

PRESENTKORT

Presentkort – En Gåva Med Omtanke
Ge bort en exklusiv behandling i avslappnande miljö på Skönhetssalongen.
En garanterat populär present och underbar upplevelse. Du kan även utnyttja presentkortet till produkter.
Presentkortet är giltigt i 12 månader.
presentkort